Glasvezel Internet

Glasvezel Internet

SURF RÁÁÁZENDSNEL MET GLASVEZEL

Wat voor pakket je ook kiest, supersnel internet van 500 Mbps zit er altijd in. Deze kun je zelfs upgraden naar 1.000 Mbps Het grote voordeel is dat je met glasvezel een gegarandeerde snelheid hebt. Zelfs als de hele buurt online is en je met meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikmaakt van internet.

Haal het maximale uit je internet

Supersnel grote bestanden versturen of downloaden is zo gepiept, want alleen met glasvezel gaat het uploaden even snel als downloaden. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over traag internet.

Constant sterke en stabiele verbinding

Wij verzekeren je een constant sterke verbinding met het glasvezelnetwerk. Geen haperingen of storingen meer. Internet is een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. Het is daarom logisch dat je een snelle verbinding wilt die je blind kunt vertrouwen. Een verbinding die onafhankelijk van de buren is en waarbij overbelasting niet aan de orde is. Met glasvezel is het mogelijk om altijd gegevens te versturen met de snelheid van het licht. Een razendsnelle en stabiele verbinding. Zelfs tijdens de spitsuren.

Dankzij FTTH (Fiber to the Home) bieden wij je internetsnelheden aan die op jouw adres ook écht beschikbaar zijn. Zo heb je altijd je eigen glasvezelaansluiting is huis die je niet hoeft te delen met de buurt.

Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit voor jou!

WAT IS JE WIFI?

Is dit bij jou thuis een van de meest gestelde vragen door je bezoek? Met de FRITZ!Box heb jij een uitstekende router in huis. Deze brengt highspeed internet bij jou in huis en voldoet met vele extra’s aan alle wensen wat betreft internet, telefonie en televisie. De nieuwe WiFi AC-technologie zorgt daarbij voor nog meer reikwijdte en hoge snelheden. De FRITZ!Box ondersteunt 2,4 GHz- en 5 GHz- verbinding. Stel zelf eenvoudig je WiFi-naam en wachtwoord in door in te loggen op de router.