Glasvezel TV

Televisie

Coax of toch liever interactief?

Bij een aantal providers kun je gewoon gebruik maken van de bestaande coax- en/of UTP kabels. Meestal is het dan ook niet nodig om de kabels te vervangen. In veel woningen ligt namelijk nog een coax-netwerk. Vaak is het omstekkeren van de hoofdaansluiting van deze coax-bekabeling al voldoende. De monteur kan dit tijdens de gratis installatie direct voor je doen. Je televisie dient hiervoor wel DVB-C geschikt te zijn, dit controleer je in de specificaties van jouw televisietoestel.

Wil je liever interactieve televisie kijken via de UTP-kabel, geen probleem! Je kijkt dan televisie met een interactieve ontvanger. Je kunt naast het gebruik van interactieve televisie ook gebruik maken van de coaxkabels, die bijvoorbeeld nog boven in de slaapkamers liggen. Je kijkt op iedere tv met een coaxkabel de zenders uit het basispakket (circa 90 zenders) zonder aanpassingen of extra smartcard

Opnemen, pauzeren en terugkijken

Met een aantal pakketen kun je eenvoudig via je interactieve ontvanger of de TV App programma’s opnemen en later terugkijken, live televisie pauzeren of begin gemist kijken.