Reparatie

Reparatie Slider
Reparatie Slider 2
1
Samen
reparatie \
geregeld
1
Samen
reparatie \
geregeld
previous arrow
next arrow

Reparatie van alle merken telefoons en tablets

Een gebroken scherm, een defecte accu, een homebutton die niet meer werkt… ieder defect aan een smartphone of tablet is even vervelend en komt stiekem ook eigenlijk nooit uit.

Gelukkig lossen wij bijna alle problemen van bijna alle merken snel voor je op, vaak loop je dezelfde nog bellend de winkel uit. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem zodat we direct een inschatting kunnen maken van de reparatieduur en eventuele kosten.

Wanneer je via WERTGarantie verzekerd bent regelen wij de complete afhandeling voor je. Je hoeft dus zelf alleen maar de telefoon naar de winkel te brengen. Wanneer je via een andere partij verzekerd bent kunnen wij uiteraard ook helpen met het maken van een schaderapport en de reparatie van je toestel.

Novocom staat natuurlijk garant voor een snelle en goede reparatie van jouw telefoon of tablet. Wij werken waar mogelijk alleen met originele onderdelen, indien dit niet mogelijk is gebruiken we de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen op de markt. Op al onze reparaties krijg je 12 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel.

Is je telefoon of tablet kapot? Wacht dan niet te lang met repareren, soms kan een schade op een toestel ook nog verdere schade aanbrengen. Wacht dus niet te lang! Kom dan naar onze winkel in Venray of kies 1 van onderstaande opties om je toestel te laten repareren.

Telefoon
o.a. Apple iPhone, Samsung Galaxy, Xiaomi, Huawei, OnePlus, Motorola
Tablets
o.a. Apple iPad, Samsung Galaxy Tab

Openingstijden

MaAlleen op afspraak
Di09.30 – 18.00
Wo09.30 – 18.00
Do09.30 – 18.00
Vrij09.30 – 21.00
Za09.30 – 17.00
ZoGesloten

Adres

Telecombinatie Novocom
Afdeling Reparatie
Schoolstraat 18
5801BP Venray
0478219063

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is telecombinatie-venray-1024x627.png

Bepaal route