Zakelijk

bg-zakelijk

Al uw communicatie op één plek samen geregeld

Novocom Zakelijk is úw telecompartner en Cloud- en IT-integratiespecialist. Door middel van onze expertise, ons brede assortiment aan communicatiediensten en producten, zorgen we ervoor dat u de beste kwaliteit geleverd krijgt.Dit zijn onze diensten:
Over ons

Novocom is al meer dan tien jaar dé telecom adviseur van Noord-Limburg. De afgelopen jaren is Novocom gegroeid van adviseur voor enkel mobiele telefonie, tot adviseur voor ál uw telecom- en vaste diensten (internet-, televisie-, telefoon en energie).

Sinds 2020 is Novocom óók de adviseur die u zoekt voor zakelijke totaaloplossingen. Dankzij Novocom’s hechte partnerships met onder andere providers en leveranciers, profiteert u van aantrekkelijke tarieven en bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid en professionele service. Bij Novocom streven wij ernaar niet uw verwachtingen te behalen, maar deze te overtreffen. Zo helpen wij u en uw bedrijf vooruit met oog op de toekomst.’’


Onafhankelijk advies op het gebied van verschillende providers.


Bij Novocom Zakelijk staat uw persoonlijk adviseur dag en nacht klaar om uw vragen en wensen te beantwoorden. Wij zullen niet alleen gedurende het project voor u klaarstaan, ook na implementatie kunt u altijd bij ons terecht.


Contact

Schoolstraat 18

5801 BP Venray

0478219062

zakelijk@novocom.nl


WhatsApp

Facebook LinkedIn Instagram

Samen

mobiel \ internet

verzekering \

zakelijk geregeld