Zakelijk

Slider

Al uw communicatie op één plek samen geregeld

Novocom Zakelijk is úw telecompartner en Cloud- en IT-integratiespecialist. Door middel van onze expertise, ons brede assortiment aan communicatiediensten en producten, zorgen we ervoor dat u de beste kwaliteit geleverd krijgt.Dit zijn onze diensten:


Over ons

Novocom is al meer dan tien jaar dé telecom adviseur van Noord-Limburg. De afgelopen jaren is Novocom gegroeid van adviseur voor enkel mobiele telefonie, tot adviseur voor ál uw telecom- en vaste diensten (internet-, televisie-, telefoon en energie).

Sinds 2020 is Novocom óók de adviseur die u zoekt voor zakelijke totaaloplossingen. Dankzij Novocom’s hechte partnerships met onder andere providers en leveranciers, profiteert u van aantrekkelijke tarieven en bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid en professionele service. Bij Novocom streven wij ernaar niet uw verwachtingen te behalen, maar deze te overtreffen. Zo helpen wij u en uw bedrijf vooruit met oog op de toekomst.’’


Onafhankelijk advies op het gebied van verschillende providers.

Slider

Bij Novocom Zakelijk staat uw persoonlijk adviseur dag en nacht klaar om uw vragen en wensen te beantwoorden. Wij zullen niet alleen gedurende het project voor u klaarstaan, ook na implementatie kunt u altijd bij ons terecht.


Contact

Schoolstraat 18

5801 BP Venray

0478219062

zakelijk@novocom.nl


WhatsApp

Facebook LinkedIn Instagram

Samen

mobiel \ internet

verzekering \

zakelijk geregeld


Mobiele telefonie


Mobiele Telefonie via alle A-netwerken zoals T-Mobile, Vodafone en KPN
Zakelijk mobiele telefonie, draagt bij aan de optimalisatie van de communicatie van uw bedrijf en is volledig afgestemd op uw wensen. Novocom Zakelijk is business partner van KPN, Vodafone en T-Mobile en adviseert u objectief en onafhankelijk over mobiele telefonie oplossingen die werken makkelijker maken. Door deze partnerships profiteert u van aantrekkelijke tarieven en bent u verzekerd van een goede dekking en professionele service. Om dit te bepalen wat voor u de beste oplossing is, maken we samen met u, een analyse van uw bedrijf. Dit is geheel kosteloos.

Zakelijk mobiel bellen
Elk bedrijf heeft een telefoondienst nodig en dankzij de vooruitgang in internet- en mobiele technologie zijn er meer telecommunicatiemogelijkheden dan ooit tevoren. Het kiezen van de juiste telefoondienst voor uw bedrijf is gewoon een kwestie van het in balans brengen van uw zakelijke behoeften met beschikbare telefoon opties en bijbehorende kosten. Daarnaast is het van belang te kijken naar wat de organisatie in de toekomst nodig zou kunnen hebben en hoe hier op dit moment al op ingespeeld kan worden.
Zakelijk mobiele telefonie gaat net zoveel over het delen van data als over het voeren van gesprekken. Het oerwoud van mobiele telefonie aanbieders maakt het lastig om bij de juiste telecomprovider het juiste abonnement te kiezen. Door onze jarenlange (consumenten) ervaring, kunnen wij u adviseren over de diensten die het best passen bij uw behoefte.

Waarom zakelijk mobiele telefonie via Novocom Zakelijk?

De complete telecomoplossingen van Novocom Zakelijk, optimaliseren de communicatie binnen uw bedrijf. De “best of breed” maatwerk oplossingen van gerenommeerde partijen komen volledig tegemoet aan wat uw bedrijf nodig heeft om de efficiëntie en het rendement van uw werknemers te verhogen.

Bel met één van onze specialisten:

0478 219 062

Cloud telefonie (Vast en mobiel integratie)

De telefooncentrale aan de muur verdwijnt en Cloud telefonie is aan de beurt. Oftewel, hosted telefonie, VoIP. Steeds vaker wordt er flexibel en op externe locaties gewerkt. Vaste en mobiele telefonie groeien naar elkaar toe. Integreer daarom uw telefonie via een cloud telefooncentrale. Novocom zakelijk biedt u de best mogelijke oplossing. Samen kijken we met u wat die beste oplossing voor u kan betekenen.

Als Novocom Zakelijk bieden we voor Cloud Telefonie ons eigen product aan, Novocom VoIP. Het platform bevat alle mogelijke telefonie toepassingen waar organisaties en bedrijven vandaag de dag behoefte aan hebben. Bellen met een vast toestel tot geïntegreerde oplossingen tussen verschillende toestellen en mobiele nummers zijn hierbij geen probleem. Wij werken met vaste toestellen, handsets, softphones en smartphones.

Waarom hosted telefonie?
Bespaar op uw telefoniekosten. Met hosted telefonie betaalt u alleen vaste kosten per gebruiker per maand. Onderling kunt u gratis met elkaar bellen, ongeacht of de vaste lijn of smartphone wordt gebruikt. Groeit of krimpt u als organisatie, dan beweegt de telefooncentrale met u mee. Zo zit u nooit meer met te weinig of te veel capaciteit.

Optimaal bereikbaar met hosted telefonie
Met een telefooncentrale in de cloud bent u als ondernemer altijd bereikbaar op een vast telefoonnummer. Uw smartphone is een mobiele en vaste telefoon in één, zodat u als ondernemer nog maar één telefoonnummer hoeft te gebruiken. Zo mist u dus geen enkel belangrijk telefoontje meer.

Betalen naar gebruik:
- Geen dure onderhoudscontracten en een lagere investering ten opzichte van een fysieke telefooncentrale.
- Vast bedrag per maand:
- U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, inclusief automatische updates en upgrades.
- Onbeperkt opschalen: groeit uw onderneming? Dan schaalt u hosted telefonie met gemak op. Bovendien is het mogelijk om tot 25% van de gebruikers per jaar af te schalen.
- Optimale bereikbaarheid: medewerkers zijn altijd bereikbaar op één telefoonnummer, waar ze ook zijn. Volledige integratie: vaste telefonie, mobiele telefonie en IT kunnen volledig geïntegreerd worden via hosted telefonie.

Uitbreidingen zijn oneindig
De wensen en behoefte onder de verschillende gebruikers kunnen erg verschillen. Niet iedere gebruiker is in te delen in een van de profielen. Daarom is er de mogelijkheid om extra functionaliteiten toe te voegen, zo heeft u altijd een pakket op maat!

(Vaste)Internetaansluiting

Internet voor uw bedrijf, een onmisbaar onderdeel voor uw communicatie naar de buitenwereld. Novocom Zakelijk richt zich op een totaalpakket en daarom leveren wij alle mogelijke internetverbindingen rechtstreeks bij uw organisatie. ADSL, VDSL, BVDSL en FTTH verbindingen (glasvezelverbinding) kunnen direct bij ons worden afgesloten.
In samenwerking met onze partners, leveren wij een betrouwbare verbinding met een hoge servicegraad. Op deze manier zorgt Novocom Zakelijk ervoor dat uw onderneming altijd online is en dat u optimaal gebruik kunt maken van onze Clouddiensten. Bent u benieuwd wat er bij uw organisatie mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en we bekijken vrijblijvend alle mogelijkheden.

Voordelen zakelijk internet
1. Mogelijkheid tot sneller internet
De meeste aanbieders bieden in de zakelijke abonnementen de mogelijkheid voor sneller internet. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze eigen glasvezelverbinding,
2. 24/7 Klantenservice
Een belangrijke reden om zakelijk internet af te sluiten, is de extra snelle klantenservice die tot uw beschikking staat. U kunt kiezen voor support doordeweeks en in het weekend, alleen doordeweeks, of zelfs 24/7 support. Hiermee heeft u de garantie dat uw internetverbinding na een storing zo snel mogelijk weer werkt. Onmisbaar binnen uw onderneming!
3. Vaste IP-adressen
Het is bij zakelijke abonnementen mogelijk om verschillende extra opties bij uw abonnement te kiezen. Een daarvan is een vast IP-adres, waarmee u een FTP-server kunt hosten. Dit is vereist als u uw eigen website wilt hosten
5. Zakelijk abonnement maakt administratie makkelijker
Aan het einde van de maand uw rekenmachine tevoorschijn halen voor de btw-aangifte? Dat is nu verleden tijd met zakelijk internet van Novocom Zakelijk. In uw factuur worden de btw-kosten altijd apart vermeld. Dat maakt uw administratie makkelijk en scheelt u weer kostbare tijd!

Reparatie.

Office 365


Office 365 Business wordt de komende jaren het belangrijkste softwarepakket voor bedrijven en zakelijk gebruik. Novocom Zakelijk heeft al meerdere grote en kleine bedrijven geholpen om de overstap te maken naar Office 365 Business. Daarbij: Novocom Zakelijk beschikt verschillende over meerdere Microsoft certificeringen en heeft zelfs Office 365 Business specialisten in dienst. Bent u benieuwd wat           Office 365 Business voor uw bedrijf kan betekenen en hoe Novocom Zakelijk u soepel laat overstappen naar deze slimme Cloud-service van Microsoft?
Neem contact met ons op of lees nog even verder wat Office 365 precies voor u kan betekenen.

 

Wat is Office 365 Business?

Office 365 Business is een maandelijkse dienst van Microsoft. Hiermee krijgt u toegang tot de bekende Office-programma’s en online diensten die de productiviteit van uw bedrijf verhogen. Omdat het een Cloud-dienst is bent u niet meer afhankelijk van lokale installaties. Hierdoor beschikt u op al uw aangemelde apparaten altijd over de laatste versie van o.a. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher en OneDrive. U kunt deze programma’s op tot wel 5 apparaten installeren. Daarnaast krijgt u 1TB Cloud-opslag in OneDrive waar u uw bestanden kunt opslaan. Deze zijn zowel online als offline op al uw apparaten te benaderen.

Voor wie is er Office 365 Business?

Office 365 Business is bedoeld voor iedereen die zakelijk gebruik wil maken van de Office-diensten van Microsoft. Of het nou gaat om het midden- en kleinbedrijf of de groot zakelijke markt, voor ieder bedrijf zijn er toepassingen om efficiënter en slimmer te werken. U kiest de oplossingen die uw bedrijf nodig heeft. Zo krijgt u meer waar voor uw geld en geeft u elke medewerker individueel de hulpmiddelen die hij of zij nodig heeft. Of het nou gaat om alleen de Office-pakketten of een complete SharePoint-omgeving met een WorkFlow en PowerApps, Office 365 Business kan ook iets voor u betekenen.

 

 

Energie


Voor ieder bedrijf dé passende oplossing
Zoveel bedrijven, zoveel verschillen. Wij van Novocom Zakelijk gaan graag met u in gesprek om te bepalen welke service voor uw onderneming van toepassing is. Wij leveren energie voor het middel-kleinbedrijf, grootzakelijk (mkb) en zelfstandigen (zzp'ers). Sluit direct een contract af, of bestel gratis een offerte op maat.

Zzp/mkb
U valt in deze categorie wanneer uw verbruik minder dan 100.000 kWh stroom is en uw stroomaansluiting kleiner is dan 3 x 80 Ampère. Daarnaast dient uw gasaansluiting kleiner te zijn dan G40. Voldoet u aan deze eisen? Dan kunt u kiezen voor zzp/mkb energie.

Grootzakelijk
U wordt aangemerkt als grootzakelijk indien u meer dan 100.000 kWh aan stroom verbruikt op jaarbasis, uw stroomaansluiting groter is dan 3 x 80 ampère, of uw gasaansluiting G40 of meer is.

De categorie waarin u een energiecontract afsluit, bepaald de kosten voor de geleverde energie evenals bijkomende kosten als netbeheer kosten. Verbruikt u erg veel energie? Dan kan een energieleverancier aardig aan u verdienen. Het is dan voor een energieleverancier erg aantrekkelijk u als klant te scoren. Wanneer u meer dan 100.000 kWh aan stroom verbruikt, adviseren wij u daarom om telefonisch contact op te nemen met ons. Dan kijken we samen met u naar de beste oplossing.